Tools

Karhupuiston Plastiikkakirurgia Oy

LipoLaser rasvanpoisto

Älykäs vaihtoehto rasvaimulle

                     

LipoLaser on uusi vallankumouksellinen menetelmä, jossa käytetään matalataajuista laseria selluliitin käsittelyyn, kehon muokkaukseen ja rasvanpoistoon. LipoLaser käyttää valobiomodulaatiota, joka stimuloi kehon luonnollista prosessia vapauttaa adiposyyttisoluihin varastonoitunutta energiaa. Päivittäin kehomme varastoi ravinnosta saatavia ylimääräisiä kaloreita adiposyytteihin. Aivomme säätelevät, milloin tätä varastoa käytetään ja aineenvaihdunta käyttää sitä energiaksi. LipoLaser säteilee matalataajuista laserenergiaa, joka saa aikaan kemiallisen signaalin rasvasoluissa ja siksi se rikkoo triglyseridejä vapaiksi rasvahapoiksi ja glyseroliksi, sen jälkeen ne vapautuvat solukalvon läpi aineenvaihduntaamme. Tämä rasvahappojen vapautumien on aivan samalaista silloin kun keho itse vapauttaa energiavarastojaan. LipoLaser ei siis aiheuta mitään epäluonnollista reaktioita eikä se myöskään vahingoita rasvasolun ympärillä olevia rakenteita, kuten ihoa, verisuonia tai ääreishermoja.  LipoLaser laukaisee energian vapautumisprosessin ilman liikuntaa ja se voidaan kohdentaa tietylle kehon alueelle.

Kun keho käyttää vapautuneet rasvahapot ja glyserolin aineenvaihdunnan energiana. Tämä rasvahappojen vapautuminen on aivan samanlaista silloin, kuin keho itse vapauttaa energiavarastojaan. Hoidon tulokset näkyvät välittömästi. Tyypillisin mittaustulos on 2-4 cm ympärysmitan väheneminen vatsan alueelta.

LipoLaser on ei-invasiivinen, nopea, kivuton ja neulaton menetelmä, eikä se vaadi palautumisaikaa. LipoLaser on nopea ja yksinkertainen, jolla voidaan käsitellä 1-6 hoitoaluetta kerralla/tunnissa. Yleisimmin hoito tehdään sarjassa noin 6 hoitoon saakka, yleensä kerran viikossa. Hoito voidaan kohdentaa tietyille ongelma-alueille, kuten käsivarret, vatsa tai reidet.

Kliinisesti todistettu

Riippumattomat kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että LipoLaserin tulokset ovat vertailtavissa rasvaimun tuloksiin. Tulokset näkyvät heti hoidon jälkeen, koska rasvasolut tyhjenevät välittömästi. Hoidon jälkeen suoritettu kevyt liikunta varmistaa, että aineenvaihduntamme käyttää kaikki vapautuneet rasvahapot, sekä voi vielä kiihdyttää vapautetun rasvan palamista energiana.

 

13084233 1370089026351436 1307638005 n

 

Hinnat:

Vatsanalue, kyljet, reidet, polvet, "allit" tai  "jenkkakahvat"  250€

Sarjahoito 6 x LipoLaser, halutulle hoitoalueelle 1290€ (normi hinta 1500€)

Sarjahoidon ostajalle -10% alennus Lymfahoidosta!

 

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon tai suoraan hoitoon: http://www.varaaheti.fi/karhupuisto

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Rintojen suurennus alk 3500 €

Hinta sisältää implantit

B-Lite, Natrelle, Nagor, Motiva, Mentor

Sebbin

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon!

http://www.varaaheti.fi/karhupuisto

 

 

Kuukauden tarjous

Dermapen mikroneulaus hoito 99€

(ovh 190€)

13036533 1369400356420303 1479594379 o

Varaa aika:

http://www.varaaheti.fi/karhupuisto

Esimerkkejä toimenpiteistämme

Nyt kysytyimpiä toimenpiteitä ovat

Lankakohotus ja Vampyyri hoito eli Plasma hoito

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon!

http://www.varaaheti.fi/karhupuisto

Ajanvaraus

Palvelemme 25.9.17 lähtien myös

Osoitteessa Torkkelinkatu 4

Salon Camu

NETTIAJANVARAUS

Voit varata ajan myös 

040 717 6567 tai info@karhupuisto.fi

Ajankohtaista