Tools

Karhupuiston Plastiikkakirurgia Oy

Rasvansiirrot

WAL eli water assisted liposuction = BodyJet

 

Vuonna 2008 Suomeen tullut WAL-vesisuihkurasvaimumenetelmä  mahdollistaa rasvaimun hellävaraisesti ja rasvan talteenoton hyväkuntoisena ja suoraan siirrettävässä muodossa, jolloin rasvaimun yhteydessä voidaan suuriakin määriä rasvaa siirtää potilaan haluamaan paikkaan, esimerkiksi rintoihin, kasvoihin, kämmenselkiin, länkisääriin, arpialueille tai pakaroihin. Hyvin pieniä rasvasiirteitä voidaan edelleen ottaa perinteisellä tavalla alipaineruiskulla ja pienellä ottokanyylillä.

Kasvoihin

Kasvoihin Rasvasiirto on hyvä menetelmä kasvojen ikääntymisestä johtuvan kudoskadon korjaamiseen. Ikääntymisen ensimmäisiä merkkejä on kasvojen ihon alaisen rasvan ohentuminen. Kun ihon kimmoisuus vähenee, kasvojen tilavuuden pienentyessä alkaa näkyä poimuja ja kudosten laskeutumista poskipäiden ja leukakulman alueella. Näissä tapauksissa rasvansiirto on hyvä menetelmä korjaamaan kasvojen tilavuutta ennalleen. Rasvasiirroilla voidaan korjata myös vammoista, tai leikkauksista johtuvia kudoskuoppia kasvoissa. Ihon alle pistettävä oma rasva täyttää juonteita, uurteita ja kasvojen madaltuneita alueita. Täyteläisyyttä voidaan lisätä myös huuliin tai poskiin.

Hinnat:

Rasvansiirto kasvoihin esim. silmänalusuurteet, posket tai huulet

paikallispuudutuksella 1400€ ja nukutuksessa 2300€

 

Rasvansiirto näyttää parantavan ihon laatua mahdollisesti verenkierron paranemisen ja kollageenisynteesin myötä. Raskausarpinen, ohut ja rypistyvä, tai auringon vaurioittama iho näyttää siirron jälkeen paksummalta ja sileämmältä.

Hinnat:

Esim. kokokasvojen alue

paikallispuudutuksessa 1700€ ja nukutuksessa 2600€

Rintoihin

Rintoihin rasvansiirtoa voi suositella, jos toivomuksena on:

- luonnollisen tuntuiset rinnat

- pehmeät rinnat

- rintojen täyteläistyminen

Suurempi muutos edellyttää yleensä 2 tai useampia siirtokertoja.

Hinnat:

Yhteen rintaan paikkallispuudutuksessa 2800€ ja nukutuksessa 3700€

Molempiin rintoihin pailkallispuudutuksessa 3800€ ja nukutuksessa 4800€

 

Laihduttaminen rasvansiirtojen jälkeen kutistaa myös rasvasiirrettä. Optimaalisin esteettinen rasvansiirtotulos saadaan, kun potilas on siirtojen jälkeen niin sopusuhtainen, ettei laihduttamistarvetta ole. Rasvansiirron jälkeen lihominen saattaa puolestaan turvottaa siirrealuetta yllättävästi. Nuorella iällä tehty runsas rasvansiirto kasvoihin, tai erityisesti huuliin voi keski-iässä kilojen karttuessa näyttää kummalliselta

Mistä rasva otetaan?

Ottokohdalla ei näyttäisi olevan suurta merkitystä tarttumisen kannalta. Tärkeintä on, että rasvaa on riittävästi. Sopivia rasvan ottokohtia on esimerkiksi vatsanseutu, jenkkakahvat, pakaroiden ylä-ulkoneljännekset, reidet, reisien ratsupaikat, polvien sisäsyrjät. Mitä selkeämpi ja runsaampi ottokohta on, sitä paremmin ja nopeammin rasvaa saa kerättyä. 400 ml keräämisessä on jo kohtalaisesti työtä, ja jos rasvaa joudutaan keräämään useasta kohdasta, toimenpide on aikaa vievä. 600 ml keräämiseen kuluu jo helposti 1-2 tuntia aikaa. Hoikalta ihmiseltä rasvan kerääminen on yleensä mahdotonta, ellei kyse ole aivan pienestä siirrosta esim. kasvoihin.

Miten rasvan otto ja siirto tapahtuu?

Hyvin pieni rasvansiirto onnistuu paikallispuudutuksessa, puudutteet ovat kuitenkin rasvasoluille myrkyllisiä, siksi joko epiduraalipuudutus, tai nukutus on suositeltavaa. Steriileissä leikkaussaliolosuhteissa ihoon tehdään 4-6 mm pieniä viiltoja yleensä 1-2/ottokohta, ja rintaan tehdään 1-3 pientä 2-3 mm reikää mahdollisimman huomaamattomiin paikkoihin. Kasvojen rasvansiirrossa viillot ovat noin 2 mm pituisia ja kasvoihin tehdään vain pieniä noin 1 mm pistoreikiä. Vesisuihkurasvaimutekniikalla kerätty rasva siirretään pienempiin ruiskuihin. Rasva ruiskutetaan tiheästi ohuenohuina noroina rinnan ihonalaiseen rasvaan ja rintarauhasen alle rintalihakseen. Haavat suljetaan pienillä (sulavilla) ompeleilla ja teipataan kiinni. Rasvan ottokohtaan tulee jämäkkä tukivaate.

 

wal

 

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon tai suoraan hoitoon: http://www.varaaheti.fi/karhupuisto

YHTEYDENOTTOLOMAKE

INFO

OLEMME AVOINNA!

Arkisin klo 10-19 tai erikseen sovitusti!

Karhupuiston Plastiikkakirurgia
040 717 6567
info@karhupuisto.fi 

Kuukauden tarjous

LIPOLASER RASVANPOISTO 189€

Varattavissa toukokuun ajan, tarjous yhdelle alueelle

Esim: allit/jenkkakahvat/vatsa

Varaa aika:

http://www.varaaheti.fi/karhupuisto

Esimerkkejä toimenpiteistämme

Nyt kysytyimpiä toimenpiteitä ovat

Lankakohotus ja Vampyyri hoito eli Plasma hoito

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon!

http://www.varaaheti.fi/karhupuisto

Ajanvaraus

VARAA AIKASI!

NETTIAJANVARAUS

Voit varata ajan myös 

040 717 6567 tai info@karhupuisto.fi

Ajankohtaista