Tools

Karhupuiston Plastiikkakirurgia Oy

Rasvanpoisto WAL-rasvaimulla

WAL eli water assisted liposuction = BodyJet

 

Vesisuihkurasvaimu on uusi ja ainutlaatuinen menetelmä, jonka avulla pääsee entistä nopeammin ja varmemmin eroon ei-toivotusta rasvasta kehon eri alueilla. Lopputulokset ovat luonnollisia ja esteettisesti miellyttäviä. Käsitelty alue on kauniin muotoinen, iho tasainen ja kimmoisa. Yleisimmin käsiteltäviä alueita ovat: vatsa, kyljet, vyötärö, reiden sisä- ja ulkopinnat, olkavarret, selkä, leuan alapuoli ja polvet.

BodyJet-tekniikalla tehtävä WAL (Water Assisted Liposuction) on nykyaikaisin ja tehokkain menetelmä poistaa rasvaa. WAL korvaa perinteisen rasvaimun ja muut menetelmät kokonaan. Se on erittäin hellävarainen keholle. Tuloksena on sileämpi ja hienompi pintarakenne, kuin muilla menetelmillä tehtynä. Toipumisaika on hyvin lyhyt.

Toimenpide voidaan tehdä paikallispuudutuksessa, tai anestesiassa (nukutuksessa). Potilas voi palata kotiin pari tuntia toimenpiteen jälkeen ja töihin 1–2 päivän kuluttua.

13077244 1370083016352037 1505088849 n

 

Hinnat:

Poskien alaosat, ns "hamsterinpussit" alk 1200€
Kaksoisleuka alk 1200€
Alavatsa pieni alk 1200€
Koko vatsa laaja alk 2900€-3700€
Kyljet alk  2240€
Reisien ulkopinta alk 2240€
Reisien sisäpinta alk 2240€
Olkavarret alk 2240€
Selkä alk 2240€ - 2900€
Polvet alk 2240€

WAL-alueet: Yksi WAL-alue on noin 10x10 cm:n kokoinen

 

LipoLaser rasvanpoisto

Älykäs vaihtoehto rasvaimulle

                     

LipoLaser on uusi vallankumouksellinen menetelmä, jossa käytetään matalataajuista laseria selluliitin käsittelyyn, kehon muokkaukseen ja rasvanpoistoon. LipoLaser käyttää valobiomodulaatiota, joka stimuloi kehon luonnollista prosessia vapauttaa adiposyyttisoluihin varastonoitunutta energiaa. Päivittäin kehomme varastoi ravinnosta saatavia ylimääräisiä kaloreita adiposyytteihin. Aivomme säätelevät, milloin tätä varastoa käytetään ja aineenvaihdunta käyttää sitä energiaksi. LipoLaser säteilee matalataajuista laserenergiaa, joka saa aikaan kemiallisen signaalin rasvasoluissa ja siksi se rikkoo triglyseridejä vapaiksi rasvahapoiksi ja glyseroliksi, sen jälkeen ne vapautuvat solukalvon läpi aineenvaihduntaamme. Tämä rasvahappojen vapautumien on aivan samalaista silloin kun keho itse vapauttaa energiavarastojaan. LipoLaser ei siis aiheuta mitään epäluonnollista reaktioita eikä se myöskään vahingoita rasvasolun ympärillä olevia rakenteita, kuten ihoa, verisuonia tai ääreishermoja.  LipoLaser laukaisee energian vapautumisprosessin ilman liikuntaa ja se voidaan kohdentaa tietylle kehon alueelle.

Kun keho käyttää vapautuneet rasvahapot ja glyserolin aineenvaihdunnan energiana. Tämä rasvahappojen vapautuminen on aivan samanlaista silloin, kuin keho itse vapauttaa energiavarastojaan. Hoidon tulokset näkyvät välittömästi. Tyypillisin mittaustulos on 2-4 cm ympärysmitan väheneminen vatsan alueelta.

LipoLaser on ei-invasiivinen, nopea, kivuton ja neulaton menetelmä, eikä se vaadi palautumisaikaa. LipoLaser on nopea ja yksinkertainen, jolla voidaan käsitellä 1-6 hoitoaluetta kerralla/tunnissa. Yleisimmin hoito tehdään sarjassa noin 6 hoitoon saakka, yleensä kerran viikossa. Hoito voidaan kohdentaa tietyille ongelma-alueille, kuten käsivarret, vatsa tai reidet.

Kliinisesti todistettu

Riippumattomat kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että LipoLaserin tulokset ovat vertailtavissa rasvaimun tuloksiin. Tulokset näkyvät heti hoidon jälkeen, koska rasvasolut tyhjenevät välittömästi. Hoidon jälkeen suoritettu kevyt liikunta varmistaa, että aineenvaihduntamme käyttää kaikki vapautuneet rasvahapot, sekä voi vielä kiihdyttää vapautetun rasvan palamista energiana.

 

13084233 1370089026351436 1307638005 n

 

Hinnat:

Vatsanalue, kyljet, reidet, polvet, "allit" tai  "jenkkakahvat"  250€

Sarjahoito 6 x LipoLaser, halutulle hoitoalueelle 1290€ (normi hinta 1500€)

Sarjahoidon ostajalle -10% alennus Lymfahoidosta!

 

 

Belkyra eli deoksikoolihappo

 

Belkyra on ei kirurginen injektoitava hoito leuanalaisen rasvan vähentämiseksi. Belkyralla saadaan aikaan rasvasolun pysyvä tuhoutuminen.

Lääkettä käytetään kaksoisleuan rasvan poistoon, kun kaksoisleuasta on haittaa suuresti. Terveydenhuollon ammattilainen antaa lääkkeen pistoksena ihon alle. Lääke hajottaa rasvasolujen rakenteita, jolloin leuanalaisen rasvakudoksen määrä vähenee.

Belkyran tulokset ovat vertailtavissa rasvaimun tuloksiin.

 

Hinnat:

Pieni kaksoileuka alk 850€

Suuri kaksoisleuka alk 1900€

 

 

 

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon tai suoraan hoitoon: http://www.varaaheti.fi/karhupuisto

YHTEYDENOTTOLOMAKE

INFO

OLEMME AVOINNA!

Arkisin klo 10-19 tai erikseen sovitusti!

Karhupuiston Plastiikkakirurgia
040 717 6567
info@karhupuisto.fi 

Kuukauden tarjous

LIPOLASER RASVANPOISTO 189€

Varattavissa toukokuun ajan, tarjous yhdelle alueelle

Esim: allit/jenkkakahvat/vatsa

Varaa aika:

http://www.varaaheti.fi/karhupuisto

Esimerkkejä toimenpiteistämme

Nyt kysytyimpiä toimenpiteitä ovat

Lankakohotus ja Vampyyri hoito eli Plasma hoito

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon!

http://www.varaaheti.fi/karhupuisto

Ajanvaraus

VARAA AIKASI!

NETTIAJANVARAUS

Voit varata ajan myös 

040 717 6567 tai info@karhupuisto.fi

Ajankohtaista